Кто знает что-то про пересадку волос методом DHI в Турции? Хочу узнать, как проходит процедура, какие могут быть результаты, и стоит ли вообще ехать туда. Интересно, сколько это займёт времени, как долго держится эффект и есть ли какие-то риски. Буду рад услышать ваши истории или советы, кто уже проходил через это.
Я делал пересадку волос методом DHI в Турции пару лет назад. Всё прошло довольно быстро: консультация, диагностика, сама процедура длилась часов шесть. Метод действительно эффективный, потому что волосы пересаживаются сразу, без промежуточных этапов, и это минимизирует повреждение волосяных фолликулов.
После пересадки был небольшой отёк, но это нормально. Самый важный момент – уход в первые месяцы, чтобы всё прижилось. Результат стал заметен через полгода, и сейчас волосы выглядят естественно. Турция – хороший вариант, потому что там больше опыта у врачей и цены адекватнее, чем в других странах.
Ще кілька місяців тому шукав, де зробити пересадку волосся, і вирішив розглянути Туреччину. В процесі пошуків знайшов сайт https://uamedtourskz.com/directions/peresadka-volos-metodom-dhi/turcja і там усе розписано, як для "чайників". Дізнався про метод DHI, чим він кращий за інші, які етапи процедури і як обрати клініку, щоб не вляпатись у халтуру. Реально корисна штука, особливо для тих, хто тільки починає цікавитись цією темою. Що до самої процедури: у Туреччині, як пишуть на сайті, багато спеціалістів із досвідом, і ціни в рази нижчі, ніж у нас. Мій знайомий уже пройшов через це, і результат виглядає натурально. Після операції треба кілька днів відпочити, а через кілька тижнів можна повернутись до звичайного життя. Раджу спочатку добре вивчити всі нюанси, які описані на тому сайті, а потім вже обирати клініку. Це реально допоможе зекономити час і нерви.