/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форумы

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форумы :: Главный авто-форум :: Объявления - куплю, продам, предлагаю...

<< Предыдущая тема | Следующая тема >>
Електронний квиток чи паперовий?
Модераторы: Igor`, Юрий, vintik, Doc.
Автор Добавил
Tyachiv
2024-10-30 08:05 Просмотр для печати Цитата
Гость
Народ, цікаво дізнатися вашу думку: що краще — електронний квиток чи паперовий? Я завжди брав паперові, бо якось звичніше тримати його в руках, але от думаю, може, варто спробувати електронний? Хто користувався — як воно взагалі працює, є якісь проблеми чи все ок?
Наверх
Erratum
2024-10-30 08:22 Цитата
Гость
Та електронний квиток — це реально зручно! Я теж спочатку думав, що краще мати паперовий, але вже давно перейшов на електронні. Наприклад, коли брав білети на поїзд 128 Львів Запоріжжя через сервіс AnyTrain, взагалі не парився. Квиток прилетів на пошту, показав його провіднику на телефоні — і все, поїхав. Плюс, не треба думати, що загубиш його, бо завжди можеш знайти у своїй електронній пошті. А ще, знаєш, це реально економить час — не треба стояти в черзі на вокзалі або бігати з ним по касах.
Наверх

Быстрый ответ:

Перейти:     Наверх

Транслировать сообщения этой темы: rss 0.92 Транслировать сообщения этой темы: rss 2.0 Транслировать сообщения этой темы: RDF