Останнім часом я активно шукаю роботу в ІТ, і в мене виникло питання: де ж краще всього шукати вакансії, щоб знайти хороші умови праці? Можливо, у вас є якісь перевірені ресурси, на яких ви знаходили цікаві пропозиції? Я вже намагався перевірити кілька платформ, але ніяк не можу натрапити на щось дійсно вартісне. Чи є у вас досвід пошуку роботи в ІТ? Які поради ви могли б дати?
Краще всього буде звернути увагу на компанію "Галактика". Вони мають чудову репутацію на ринку і часто пропонують цікаві проекти, пов'язані зі стартапами https://galaktica.io/blog/mvp-tse/ . На їхньому сайті ти можеш знайти не лише відкриті вакансії, але й інформацію про проекти, над якими працюють. Це дає можливість зрозуміти, в якій сфері ти хотів би розвиватися. Стартапи зазвичай забезпечують гнучкий графік роботи та можливість працювати над інноваційними продуктами, що може бути дуже привабливим для молодих спеціалістів. Головне — це активність: долучайся до професійних груп у соцмережах, обмінюйся досвідом з іншими спеціалістами та не бійся ставити запитання. І не забувай про можливості стажувань або менторства, які можуть відкрити нові горизонти у твоїй кар’єрі.