/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
CS Power в умовах морозу
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Tyachiv
2026-01-10 01:01 Перегляд для друку Цитата
Гість
Привіт усім! Цікавить, як поводять себе акумулятори CS Power взимку. У нас морози бувають серйозні, авто ночує на вулиці, тому важливо, щоб батарея не підводила зранку. Хто має реальний досвід експлуатації в холодну пору?
Нагору
Erratum
2026-01-10 11:53 Цитата
Гість
Вітаю. Для мене питання морозів було ключовим, бо машина постійно стоїть надворі. Коли міняв акумулятор, згадав про Start Autosvit Group, бо раніше вже брав там автотовари й залишився задоволений. Саме там порадили звернути увагу на батареї CS Power https://sag.net.ua/cs-power , і я вирішив спробувати. Минулої зими було кілька тижнів із температурою −15…−18 °C, і жодного разу не довелося прикурювати авто. Стартер крутив впевнено, напруга не “падала”, навіть після двох днів простою. Що важливо — батарея нормально відновлює заряд після коротких поїздок, а це взимку рідкість. Зараз можу сказати, що для холодного клімату CS Power показали себе стабільно. Якщо для тебе важливий надійний запуск у мороз, раджу подивись там батареї CS Power — як варіант вони точно заслуговують уваги.
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF