/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Купити фототехніку
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Чудик
2026-01-09 23:27 Перегляд для друку Цитата
Гість
Мій досвід покупки в інтернет-магазині фототехніки PYN виявився максимально позитивним www.pyn.com.ua/ Я не професійний фотограф, але люблю якісні речі, тому підходив до вибору камери дуже уважно. У PYN сподобалося те, що асортимент підібраний грамотно — немає хаосу з сотень незрозумілих моделей, але є все необхідне як для новачків, так і для більш досвідчених користувачів. Консультант терпляче відповідав на всі мої запитання, пояснював різницю між моделями простими словами, без зайвої «професійної» термінології. Замовлення оформив швидко, підтвердження отримав майже одразу. Доставка не затягнулася, коробка була добре захищена, жодних пошкоджень. Камера працює ідеально, всі заявлені характеристики відповідають реальності. Приємно мати справу з магазином, де немає нав’язування і відчувається чесний підхід до клієнта.
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF