Привіт! Мені недавно прийшов штраф за нібито порушення правил дорожнього руху, але я впевнена, що це помилка. Хтось вже проходив через таке? Як правильно подати скаргу і що врахувати, щоб не пропустити терміни?
Я сама стикалася з подібною ситуацією і вирішила не ризикувати, а звернулася до юридичної компанії "Адвокат в місті" https://www.advokatvmisti.com.ua/service_category/administratyvne-pravo/ Можу чесно сказати, що їхня допомога виявилася безцінною: вони спокійно розібрали мою справу, пояснили всі нюанси адміністративного права доступною мовою, підказали, які документи потрібні і як правильно їх оформити. Весь процес був дуже прозорим — мені постійно давали зворотний зв’язок, навіть коли я хвилювалася через терміни. В результаті штраф вдалося оскаржити, і справа завершилася на мою користь, без зайвого стресу і плутанини. Тепер я точно знаю, що у складних адміністративних питаннях не варто діяти наосліп — краще звернутися до професіоналів, які дійсно розбираються і підтримують на кожному етапі.