/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Як оскаржити адміністративний штраф без нервів?
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Kris
2026-01-09 02:12 Перегляд для друку Цитата

ID користувача #11678
Зареєстрований: 2024-11-15 21:27
Привіт! Мені недавно прийшов штраф за нібито порушення правил дорожнього руху, але я впевнена, що це помилка. Хтось вже проходив через таке? Як правильно подати скаргу і що врахувати, щоб не пропустити терміни?
Нагору
Solomiya
2026-01-09 02:40 Цитата

ID користувача #11783
Зареєстрований: 2025-09-18 14:19
Я сама стикалася з подібною ситуацією і вирішила не ризикувати, а звернулася до юридичної компанії "Адвокат в місті" https://www.advokatvmisti.com.ua/service_category/administratyvne-pravo/ Можу чесно сказати, що їхня допомога виявилася безцінною: вони спокійно розібрали мою справу, пояснили всі нюанси адміністративного права доступною мовою, підказали, які документи потрібні і як правильно їх оформити. Весь процес був дуже прозорим — мені постійно давали зворотний зв’язок, навіть коли я хвилювалася через терміни. В результаті штраф вдалося оскаржити, і справа завершилася на мою користь, без зайвого стресу і плутанини. Тепер я точно знаю, що у складних адміністративних питаннях не варто діяти наосліп — краще звернутися до професіоналів, які дійсно розбираються і підтримують на кожному етапі.
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF