/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Вам подобається планування?
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
TvoyaCherta
2025-12-23 22:36 Перегляд для друку Цитата

ID користувача #11629
Зареєстрований: 2024-04-30 08:15
От мені цікаво, ви свою квартиру коли купували дивилися просто на ціну чи прискіпливо дивились на планування, на поверх, на те де розташований ЖК? От мені цікаво, якщо ти обираєш квартиру не по принципу з того що лишилося, а є повноцінний вибір то як зрозуміти і обрати зручне планування квартири?
Нагору
LeonardoDD
2025-12-25 13:45 Цитата

ID користувача #11630
Зареєстрований: 2024-04-30 12:41
TvoyaCherta написа(в/ла) ...

От мені цікаво, ви свою квартиру коли купували дивилися просто на ціну чи прискіпливо дивились на планування, на поверх, на те де розташований ЖК? От мені цікаво, якщо ти обираєш квартиру не по принципу з того що лишилося, а є повноцінний вибір то як зрозуміти і обрати зручне планування квартири?

Як у нас це було не дуже вже і пам'ятаю, бо було давно.. але, мабуть, прискіпливо обирали саме те що нам хотілося. Вибір планування — це взагалі ціла наука, бо тобі в цих стінах жити роками. Я завжди дивлюся на те, чи не забагато «корисних» метрів з'їдають коридори, чи достатньо світла буде в кімнатах і чи можна зробити адекватне зонування.

Якщо ти зараз на етапі вибору і хочеш справді якісний варіант, дуже раджу придивитися до ЖК «Гранд Бурже». Це зараз один із найцікавіших проектів у Бучі. У них дуже грамотний підхід до архітектури, і вони реально заморочуються над комфортом мешканців. Наприклад, у них на сайті є класна стаття про те, як вибрати планування квартири в новобудові https://grandbourget.com/news/yak-vybraty-planuvannya-kvartyry-v-novobudovi/, де розібрані всі нюанси: від розташування вікон до ергономіки кухні.

Почитай ці поради, а потім подивився самі квартири в цьому комплексі. Коли є з чого обирати, краще орієнтуватися на сучасні стандарти, де кожен метр працює на тебе, а не просто існує в техпаспорті. У «Гранд Бурже» якраз такий підхід — продумано все до дрібниць, тому цей ЖК часто і ставлять у приклад іншим.
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF