/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Купити плівку для мульчування
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Klar
2025-11-26 10:16 Перегляд для друку Цитата
Гість
Друзі, де я можу купити плівку для мульчування?
Нагору
Гість
2025-11-27 00:15 Цитата
Гість
Теж шукаю! Хтось може поділитися досвідом: чорна, прозора, перфорована — що реально працює і не згорає на сонці за тиждень? Буду дуже вдячна за поради від тих, хто вже пробував на власній ділянці.
Нагору
Лакріца
2025-11-27 00:16 Цитата
Гість
Для свого городу я вирішила купити плівку для мульчування https://planetaplast.com/product/films-for-mulching/ в ТОВ «Планета Пластик», і це рішення повністю себе виправдало. Плівка щільна, рівна, чудово вкриває грядки та не рветься навіть при натягуванні, що для мене було важливо, бо працюю сама. Рослини стали рости рівніше, бур’янів стало значно менше, а земля під покриттям залишалася вологою навіть у спеку. Дуже сподобалося, що продукція зроблена з якісного поліетилену, який витримує сезон без деформацій. Компанія швидко оформила замовлення, менеджер пояснив різницю між видами плівки й допоміг обрати найкращий варіант саме для овочевих культур. Я в захваті від результату та вже порадила «Планета Пластик» сусідам по дачі, бо якість тут насправді без перебільшень чудова.
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF