/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Ідея подарунка чоловікові на Різдво
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Solomiya
2025-11-24 03:10 Перегляд для друку Цитата

ID користувача #11783
Зареєстрований: 2025-09-18 14:19
Хочу зробити чоловікові на Різдво щось незвичайне і практичне, щоб подарунок реально справив враження. Боюсь, що онлайн-замовлення може підвести — товар приїде дешевий або упаковка буде неякісною. Чи хтось вже замовляв і може порадити надійний варіант?
Нагору
Kris
2025-11-24 03:42 Цитата

ID користувача #11678
Зареєстрований: 2024-11-15 21:27
На одне з недавніх свят я вирішила здивувати чоловіка і замовила набір для мангала у кейсі на Shampura.net. Коли отримали посилку, я була приємно вражена: метал щільний і нержавіючий, ручки дерев’яні, гладенькі, усе дуже акуратно зроблено, а кейс виглядає презентабельно. Тут можна навіть купити ексклюзивний набір шампурів, що робить подарунок ще більш особливим. Доставка була швидкою, упаковка надійною, а дерев’яне опахало в комплекті стало приємним бонусом. Чоловік був у захваті, відразу захотів усе випробувати, і подарунок залишив лише позитивні враження.
Нагору
Lobbio
2025-12-18 20:25 Цитата

ID користувача #11760
Зареєстрований: 2025-08-04 13:08
Із задоволенням пораджу Вам, де відсвяткувати день народження в києві недорого https://prynada.com.ua/ua/banquets/birthday/ - це ресторан Prynada ,у них шикарне меню. Чудовий заклад, нещодавно відзначала свій день народження і мені, і друзям все сподобалося. Тут великий вибір кальянів на будь-який смак, прекрасна атмосфера, чудова і смачна кухня. Посиділи непогано і по грошах вийшло менше, ніж я планувала. Тепер ходимо тільки сюди і вам раджу відвідати цей заклад.
Нагору
Lymik
2025-12-26 13:07 Цитата
ID користувача #11701
Зареєстрований: 2025-02-11 15:53
Ну я Вам могу сказать, что очень много интересных идей для подарка можно придумать. К примеру, можно что-то из одежды или же аксессуаров взять, а еще как вариант - что-то для декора дома. Или же что-то для приятного времяпрепровождения. Мы с супругой ребенку недавно купили довольно крутые 3Д пазлы https://obetty.com.ua/3d-puzzle/ вот тут и я Вам скажу, что я сам залип - мы взяли развивающий 3 Д пазл в виде парохода и с ребенком собирали его вместе. Уверен, что любой мужчина будет рад такому подарку, ведь в последующем, после сборки, этот пазл будет украшать интерьер. Так что игрушка эта не только для детей, но и для взрослых мужчин она очень даже подойдет.

[ Редагування 2025-12-26 13:07 ]
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF