/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
готуємось до народження дитини
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Лилия
2025-08-29 15:53 Перегляд для друку Цитата
Гість
Всім привіт! Ми готуємось до народження дитини, і я не знаю, як правильно підібрати одяг на перший рік. Що найнеобхідніше для всіх пір року? Де ви купуєте?
Нагору
Гість
2025-08-29 16:45 Цитата
Гість
Вітаю, це дуже хвилюючий час! Для новонародженого потрібно кілька комплектів одягу на сезон: боді, повзунки, шапочки, теплі комбінезони на зиму і легкі на літо. Краще брати натуральні матеріали, щоб було комфортно. На сайті є чудовий гайд по одягу для першого року – від весни до зими. Я купувала частину речей онлайн, бо там більший вибір і ціни нижчі, а ще брала вживаний одяг у знайомих – він майже як новий. Починайте з малого, бо діти швидко виростають. Бажаю вдалих покупок!
Нагору
Lymik
2025-08-29 18:42 Цитата
ID користувача #11701
Зареєстрований: 2025-02-11 15:53
Ух, Вам предстоит довольно много покупок, потому что действительно для ребенка в первое время, в первые годы жизни довольно много всего нужно: пеленки, погремушки, игрушки развивающие... Как вспомню - так вздрогну, потому что на самом деле это очень много требует денег. А чтоб сэкономить - то лучше в интернете конечно же варианты искать. Я своему ребенку очень недорого развивающие игрушки для детей 1-2 года https://obetty.com.ua/ua/vozrast-1-2-goda/ вот тут набрал и здесь в том числе есть игрушки для самых маленьких. Так что мне кажется, что Вам стоит обратить внимание на этот магазин, потому что тут действительно очень много детских товаров представлено.
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF