Всім привіт! Ми готуємось до народження дитини, і я не знаю, як правильно підібрати одяг на перший рік. Що найнеобхідніше для всіх пір року? Де ви купуєте?
Вітаю, це дуже хвилюючий час! Для новонародженого потрібно кілька комплектів одягу на сезон: боді, повзунки, шапочки, теплі комбінезони на зиму і легкі на літо. Краще брати натуральні матеріали, щоб було комфортно. На сайті є чудовий гайд по одягу для першого року – від весни до зими. Я купувала частину речей онлайн, бо там більший вибір і ціни нижчі, а ще брала вживаний одяг у знайомих – він майже як новий. Починайте з малого, бо діти швидко виростають. Бажаю вдалих покупок!
Ух, Вам предстоит довольно много покупок, потому что действительно для ребенка в первое время, в первые годы жизни довольно много всего нужно: пеленки, погремушки, игрушки развивающие... Как вспомню - так вздрогну, потому что на самом деле это очень много требует денег. А чтоб сэкономить - то лучше в интернете конечно же варианты искать. Я своему ребенку очень недорого развивающие игрушки для детей 1-2 года https://obetty.com.ua/ua/vozrast-1-2-goda/ вот тут набрал и здесь в том числе есть игрушки для самых маленьких. Так что мне кажется, что Вам стоит обратить внимание на этот магазин, потому что тут действительно очень много детских товаров представлено.