/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Порадьте автошколу
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Лилия
2025-08-28 19:47 Перегляд для друку Цитата
Гість
Привіт! Шукаю автошколу, щоб навчитися водити з нуля. Хочу, щоб уроки були зрозумілі, а інструктори терплячі. Може, хтось порадить хорошу школу?
Нагору
Гість
2025-08-28 23:08 Цитата
Гість
Для новачків у водінні потрібна школа з хорошими інструкторами і чіткою програмою. Я недавно вчилася, і залишилася задоволена: теорія зрозуміла, практика комфортна. Записувалася через де є курси для початківців. Інструктори пояснюють усе детально, допомагають освоїти складні моменти. Машинки в хорошому стані, графік зручний. Документи для водійського підготували швидко. Рекомендую подивитися їхні курси!
Нагору
Гість
2025-10-30 08:52 Цитата
Гість
Щиро рекомендую автошколу , тут реально готують до дороги. На сайті видно, що є і онлайн-теорія, і практика на сучасних авто.
Нагору
Lymik
2025-10-30 12:21 Цитата
ID користувача #11701
Зареєстрований: 2025-02-11 15:53
Ох, вот бы была школа для снегоходов - я бы в нее однозначно записался бы. Ну а что? Это на самом деле очень увлекательное занятие - гонять по снегу на снегоходе, преодолевая горные снежные вершины. Очень уж мне хочется иметь вообще такую технику и ловкость управления, потому что я в этом очень большой салага. Моя мечта вообще купить хороший снегоход, BRP Ski-Doo 2025 https://www.brp-world.com/ua/uk/brands/ski-doo/models-2025.html или что-то такого плана и профессионально кататься по Карпатам, но нужен опыт, знания и обучение профессиональному управлению.

[ Редагування 2025-10-30 12:21 ]
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF