/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Хочу придбати гарний джин
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Fashenko
2025-08-20 13:23 Перегляд для друку Цитата
ID користувача #11687
Зареєстрований: 2024-12-16 21:58
Хлопці, підкажіть, який джин краще купити і де саме? Дивився асортимент джину різних магазинах, але стільки варіантів, що просто гублюся. Хотілося б знайти щось дійсно якісне, з гарним смаком, щоб підійшов для коктейлів й щоб можна було випити охолодженим у чистому вигляді. Також цікавить, де краще брати - у звичайному магазині чи через інтернет?
Нагору
Гість
2025-08-20 13:24 Цитата
Гість
Якщо цікавишся джином, то варто знати, що це напій, який має довгу історію і безліч стилів. Найпопулярніші — це лондонський сухий джин (London Dry), який вирізняється яскравим смаком ялівцю та трав, і більш сучасні варіації, де додають цитрусові або навіть квіткові ноти. Наприклад, Gordon’s чи Beefeater — класика, яку можна знайти майже всюди. Є й преміальні варіанти, як Hendrick’s, який має легкий відтінок огірка та троянди. Для коктейлів — ідеальний варіант. Якщо хочеш щось більш цікаве, зверни увагу на джини з додаванням апельсинових або пряних нот, вони гарно розкриваються у джин-тоніках. Купувати можна як у супермаркетах, так і в онлайн-магазинах, де вибір набагато більший.
Нагору
Fashenko
2025-08-20 13:26 Цитата
ID користувача #11687
Зареєстрований: 2024-12-16 21:58
Тепер розумію, чому в барменів завжди різні пляшки джину стоять на полиці. Я більше люблю цитрусові відтінки, тому, мабуть, щось у цьому напрямку й пошукаю. Залишилось знайти магазин в якому можна вибрати джин, нажаль я знаю небагато магазинів в яких є у наявності алкоголь.
Нагору
Мітрошенко
2025-08-20 13:44 Цитата
Гість
Раджу обов'язково спробувати джин Tanqueray Flor de Sevilla https://maudau.com.ua/category/dzhyn/product_brand=tanqueray мене він дуже сподобався. Знайшов такий в онлайн магазині Маудау, там дійсно гарний вибір алкогольних напоїв і джину також.
А саме цій джин справжня знахідка для тих, хто любить яскраві цитрусові та хвойні смаки. Чудовий насичений аромат і солодкувато-гіркий смак, та помаранчевий колір - все це неперевершено. Його можна пити як у чистому вигляді з льодом, так і використовувати для коктейлів, особливо для джин-тоніка - виходить освіжаюче і ароматно. Цей джин відрізняється гармонією: він і не надто солодкий, і не надто різкий, тому підходить як для поціновувачів класики, так і для тих, хто шукає нові відтінки
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF