/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Де пройти реабілітацію після ампутації?
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Peterson Yahya
2025-08-01 12:00 Перегляд для друку Цитата
Гість
Шукаємо надійний реабілітаційний центр для близької людини після ампутації кінцівки. Дуже важливо, щоб була професійна допомога, фізична та психологічна підтримка. Можливо, хтось може порадити з власного досвіду?
Нагору
Kelly Nasir
2025-08-01 12:07 Цитата
Гість
Можу щиро порекомендувати https://fizio.ua/reabilitacija-posle-amputacii/ — це один із небагатьох центрів, де дійсно підходять комплексно. Мій батько проходив там курс після ампутації, і ми побачили значний прогрес як у фізичному, так і в емоційному стані. Програма реабілітації підібрана індивідуально, з урахуванням стану пацієнта, і постійно коригується. Крім фізичних вправ, там велика увага до адаптації до протезування. Атмосфера дуже підтримуюча. Дякуючи їм, батько повернувся до активного життя.

[ Редагування 2025-08-02 09:35 ]
Нагору
SakuraS
2026-01-07 11:53 Цитата

ID користувача #11812
Зареєстрований: 2025-12-10 13:23
Я думаю, вам смогут помочь в частной клинике «Anelim clinic» https://anelimclinic.com/klinika-vosstanovlenia/, это проверенное место. Я тоже обращалась туда и не пожалела. После посещения клиники остались только хорошие эмоции. Современное оборудование, грамотные специалисты и очень доброжелательная атмосфера.
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF