/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

Почати нову тему
Модератори: Igor`, Андрей
Автор Додав
Амина
2025-07-21 22:32 Перегляд для друку Цитата

ID користувача #11626
Зареєстрований: 2024-04-27 23:20
Люди, підкажіть! Донька здала на права, хоче свою машинку, і ми з чоловіком вирішили купити щось недороге, невеличке, типу Peugeot 208 або Kia Picanto. Дивимось тільки б/у, бо нові — нереально. Але я така нервова, бо не розуміюся на тих всіх нюансах. Як обрати таку, щоб не підсунули хлам? Хтось мав досвід покупки недорогого авто? Що варто перевірити, перш ніж віддавати гроші? Я просто боюсь, щоб воно не було після ДТП чи не в кредиті.

Нагору
Овод
2025-07-21 22:52 Цитата

ID користувача #11627
Зареєстрований: 2024-04-27 23:37
О, знайома історія. Ми коли з братом шукали йому авто, то влізли в таку халепу! Вибрали “класну” Mazda з салону, навіть не подумали перевірити. А потім з’ясувалось, що вона з Литви, була топлена, і її просто "підшаманили". То така паніка була, добре хоч юрист знайомий допоміг повернути частину грошей. Тепер я навіть не дивлюсь на машину, поки не перевірю її минуле. Бо то як з людьми: зовні усміхається, а всередині все гниле.
Нагору
Юля13
2025-07-21 22:53 Цитата

ID користувача #11625
Зареєстрований: 2024-04-26 19:48
Ми теж колись мало не купили "ласий шматочок" — Toyota Yaris, ціна супер, вигляд бомба. Але щось мене насторожило, коли продавець почав дуже активно переконувати, що авто в ідеалі, і не давав її нормально подивитись. Я як жінка, може, і не технар, але інтуїція спрацювала. Попросила чоловіка пробити її по базах, і виявилось, що вона була у трьох ДТП, одна з яких — досить серйозна. Коротше, слухайте себе і не ведіться на дешеву ціну. Це майже завжди не просто так.
Нагору
Татарин
2025-07-21 22:55 Цитата

ID користувача #11624
Зареєстрований: 2024-04-26 19:28
Чесно кажучи, зараз така ситуація, що без перевірка авто по він коду взагалі не варто навіть наближатися до б/у ринку. Особливо коли купуєш авто для рідних. Я через VIN Сheck перевіряв уже три машини — і це реально рятувало. Один раз авто з ідеальною зовнішністю виявилось утопленим у Німеччині. Іншого разу — продавали машину, яка ще була в арешті. А знайома взяла авто, яке “нібито тільки з Європи”, а там по він-коду вийшло, що його знімали з обліку через серйозну аварію. Цей сервіс допомагає побачити пробіг, історію ДТП, чи не було авто в лізингу чи під кредитом. Реально, за 10 хвилин можна уникнути біди, яка потім коштуватиме тисячі. Тому я всім кажу: є VIN Сheck — користуйтесь, інакше потім не жалійтесь.

Нагору
Гість
2025-07-23 23:40 Цитата
Гість
Коли ми з чоловіком обирали перше авто для доньки, було страшно зробити помилку — не хотілося потрапити на машину після ДТП чи з прихованими дефектами. Один з найпростіших, але дуже дієвих способів перевірки кузова — це товщиноміри фарби, і ми скористались пристроєм від VVV-Group https://rozetka.com.ua/ua/tolshchinomeri-kraski/c4658102/producer=vvv-group/ Завдяки йому змогли швидко дізнатися, де авто перефарбовували, чи були шпаклівка або серйозні ремонти. Виявилось, що одна з машин, яка виглядала як нова, насправді мала фарбовані всі боки. Цей маленький прилад зекономив нам чимало нервів і грошей. Рекомендую всім, хто шукає б/у авто — товщиномір фарби VVV-Group обов’язково має бути у вашому арсеналі.
Нагору
Lymik
2025-07-25 15:30 Цитата
ID користувача #11701
Зареєстрований: 2025-02-11 15:53
Да, проверка машины обязательно должна быть, потому что в противном случае Вы еще и на ремонт попадете. Мой приятель так и попал - не проверил машину, а потом ему пришлось Ремонт АКПП в Киеве делать и попал он на не маленькую сумму. Так что проверяйте автомобили и это убережет Ваши денюжки.
Нагору
Inna
2025-08-13 14:11 Цитата
ID користувача #11764
Зареєстрований: 2025-08-12 14:46
при купівлі першого авто, я наймала людину щоб вона мені все перевірила, це не дорого за то впевнена що він все перевірить.
Нагору
Гість
2025-08-22 23:13 Цитата
Гість
Когда я выбирал б/у авто, одна из главных проблем понять реальное состояние турбины. Многие сервисы обещают диагностику, но на деле всё поверхностно. В итоге обратился в https://centr-turbin.com/remont-turbin-kiev ремонт и диагностика турбин Киев и был приятно удивлён. Там сделали полноценную проверку, показали результаты диагностики и сразу объяснили, какие риски могут быть. В моём случае нашли проблему на ранней стадии и сделали ремонт без лишних затрат. Машина поехала заметно лучше, пропал дым, да и расход топлива снизился. Я реально доволен результатом это тот случай, когда сервис честно делает свою работу. Поэтому если нужен ремонт или диагностика турбин в Киеве, смело советую обращаться именно туда.
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF