/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

Почати нову тему
Модератори: Igor`, Андрей
Автор Додав
фііі
2025-07-15 21:25 Перегляд для друку Цитата
Гість
Привіт, друзі! Стикнулася з дилемою: моєму «малюку»‑седану потрібен капітальний ремонт підвіски, і хочеться віддати його в руки майстрів, які не тільки замінять деталі, а й потім не зникнуть з радарів. На що ви, зі свого досвіду, звертаєте увагу, обираючи СТО? Чи вирішальною для вас є наявність сертифікатів, відгуків у Google Maps, або ж насамперед дивитесь, щоб було чисто в боксах і прозоро з калькуляціями? Я вже обдзвонила три сервіси: в одному приймальник розмовляє як старий знайомий, у другому пропонують фото звіти кожного етапу, третій — просто дешевший. Як ви фільтруєте рекламу й знаходите «свого» майстра? Діліться порадами, хочу зробити вибір без гіркого післясмаку!

Нагору
щочка
2025-07-15 21:49 Цитата
Гість
Я не з тих, хто добре розбирається в машині, тому для мене дуже важливо знайти майстрів, яким можна довіряти. На СТО Франт потрапила за порадою з жіночого форуму, бо писали, що там до клієнток ставляться з розумінням, не "втирають" зайве і все пояснюють. І це правда! Приїхала на вул. Сирецьку, на Подолі – локація супер зручна, навіть з лівого берега легко дістатися. Прийняли тепло, швидко подивилися машину, виявили причину шуму в підвісці, показали деталі, навіть сфоткали для наочності. Якщо вам потрібен ремонт авто https://sto-frant.com.ua/ раджу! Я одразу погодилась на ремонт, бо все виглядало прозоро. І вже через кілька годин моя машина була знову як нова. А ще дуже приємно, що все встигають у строки – я реально ціную час. Однозначно рекомендую дівчатам, які хочуть впевненості в авто без зайвого стресу.
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF