/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Автомагазин

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Автозапчастини
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Андрей
Автор Додав
Дора89
2025-07-11 18:53 Перегляд для друку Цитата
Гість
Які інтернет-магазини автозапчастин мають великий асортимент, доступні ціни та надають гарантію на запчастини?
Нагору
Debora8
2025-07-11 22:34 Цитата
Гість
Коли виникає потреба оновити щось в авто, ми не витрачаємо час на пошуки — йдемо прямо на сайт https://avtoapteka.ua/ua/akkumuljatory/akkumulyatory-dlya-selhoztehniki/ . Тут завжди є в наявності запчастини для будь-якої марки авто, а також круті аксесуари. Зручна навігація, адекватні ціни і хороша підтримка.
Нагору
Гість
2025-07-28 22:57 Цитата
Гість
Де в Україні можна знайти надійного постачальника оригінальних запчастин для КАМАЗу за адекватними цінами?
Нагору
Рональд963
2025-07-28 23:28 Цитата
Гість
Мы всегда выбираем надежных поставщиков, когда речь идет о ремонте нашей техники. Все запчасти для КамАЗа заказывали только у компании КамТех . Качество, цена и сервис – на высоком уровне. Недавно покупали сальник задней ступицы – подошел идеально, замена прошла без проблем. Рекомендуем эту компанию в качестве проверенного партнера!
Нагору
Гість
2025-09-14 00:43 Цитата
Гість
Буває так, що потрібна деталь терміново, але в магазинах продавці навіть не розуміють, що саме ти шукаєш. У мене так було з датчиком ABS – пояснювати маркування марно, всі тільки плечима знизують. Добре, що є можливість запчастини шкода знайти по коду https://shop.praga-auto.com.ua/search/
Це реально вирішує проблему: ввів номер, який мені дав майстер, і одразу отримав результат. Ніяких зайвих питань, підбір точний, все збігається. Замовив, отримав, поставив – машина працює бездоганно. І тепер навіть для дрібних деталей користуюсь тільки цим способом, бо вже переконався, що це швидше і надійніше, ніж шукати «на око».
Нагору
Inna
2025-10-20 11:03 Цитата
ID користувача #11764
Зареєстрований: 2025-08-12 14:46
Користуюсь модульним РЕБ “Грець ХЛ” як захистом для авто — і щиро раджу всім, хто працює в зоні бойових дій: https://www.blue-bird.tech/produkcziya/okopnyj-modulnyj-reb-grecz-xl/. Система компактна, легко монтується в машину, працює стабільно навіть у складних умовах. Головна перевага — модульність: можна підібрати модулями будь-яких частот, залежно від задач. Це дозволяє замінити кілька окремих РЕБ-комплексів одним пристроєм.
Я налаштував “Грець ХЛ” на перешкоди зв’язку та дронів — результат відчутний, авто під захистом, управління просте. При зміні обстановки - швидко змінюєш конфігурацію. Надійний, гнучкий і практичний - для авто це ідеальний варіант.

[ Редагування 2025-10-20 11:05 ]
Нагору
Kris
2026-03-21 13:34 Цитата

ID користувача #11678
Зареєстрований: 2024-11-15 21:27
Стала замечать, что машина начала дергаться на разгоне и вырос расход топлива, хотя раньше такого не было. На СТО подсказали, что стоит попробовать почистить датчик, и я решила сама найти нужное средство — в магазине «Китаец» без проблем подобрала спрей для чистки дмрв, подходящий под мой двигатель. Менеджер уточнил модель авто и объяснил, как правильно использовать средство, чтобы не повредить датчик.Заказ пришёл быстро, баллон был нормально упакован, ничего не протекло. Сделала всё по инструкции, и уже после первой поездки почувствовала разницу — машина стала ехать ровнее, пропали рывки, расход немного снизился.
Нагору
tefanga
2026-04-08 01:28 Цитата
ID користувача #11704
Зареєстрований: 2025-02-26 02:43
У мене Daewoo Lanos, і думаю багато хто знає, що іноді доводиться щось підкручувати і міняти.
Нещодавно виникла потреба замінити кілька деталей, і хотілось знайти все в одному місці.
У підсумку запчастини для Lanos замовляв тут https://grog.ua/product-category/zapchastyny-na-daewoo-lanos-deu-lanos/ зручно, що не потрібно вручну шукати кожну позицію.
Все підібрав досить швидко, замовив — приїхало без затримок.
Після встановлення проблем не виникло.
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF