Сиджу в гаражі з кавою, кручу гайки й думаю: чому одні можуть спокійно замовити все, що треба, онлайн, а я вже третій день боюсь натиснути кнопку "купити"? Шукаю якісні запчастини (у моєму випадку — гальмівні колодки та фільтри) з нормальною доставкою по Україні. Але сайтів тьма, відгуки суперечливі, і хто їх там знає... Якщо хтось нещодавно щось замовляв і залишився задоволений — поділіться! Бо я вже собі уявляю, як приїжджає не те, не того розміру і ще з доплатою за "кур'єра-сюрприз". Спасибі за поради!
Я працюю в автосервісі і часто стикаюсь з тим, що клієнти приїжджають зі своїми деталями — часто неякісними або не тим, що треба. Тому почав самостійно замовляти запчастини у перевірених місцях, і один з найкращих варіантів — це інтернет-магазин запчастин Фаворит у Києві. По-перше, у них реально великий асортимент — знаходжу все: від елементарних фільтрів до специфічних деталей на рідкісні марки авто. По-друге, можливість підбору за VIN — це просто мастхев, бо економить купу часу й зменшує ризик помилки. Замовляю одразу кілька позицій, оплачую без проблем — картка, переказ, безготівка — все працює. Щодо доставки, то тут теж все ідеально: швидко, без затримок, можна отримати як на сервіс, так і на адресу клієнта. Ціни розумні, сервіс на рівні, і вже не раз рятували, коли потрібна була термінова заміна. Можу спокійно рекомендувати «ФАВОРИТ» як надійного партнера як для приватних водіїв, так і для професійних механіків.