/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Як вибрати смачний томатний соус?
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Татарин
2025-06-22 00:44 Перегляд для друку Цитата

ID користувача #11624
Зареєстрований: 2024-04-26 19:28
Люди, ну скажіть чесно — як ви вибираєте томатний соус? Я от що не куплю — то або занадто кислий, або солодкий як варення, або просто якась водичка з запахом помідора. Хочу щось нормальне, щоб і до макаронів підійшло, і в піцу, і в м’ясо. Не хочу вже втретє дарма витрачати гроші, бо вдома всі крутять носом, а я знову залишаюся з тим баняком сам. Хто що бере, порадьте щось перевірене, не з реклами, а реально смачне?
Нагору
Юля13
2025-06-23 22:53 Цитата

ID користувача #11625
Зареєстрований: 2024-04-26 19:48
Ой, знайома проблема! Мене теж дістали ті соуси з магазину, ніби красиві баночки, а смак якесь ні про що. Я якось теж шукала, щоб був з помідорів, а не з томатної пасти розведеної. І щоб спеції в міру, а не палило рот. Тоді почала дивитись склад — якщо там вода на першому місці, то навіть не беру. Брала кілька разів італійські — так ті добрі, але дорогущі. А потім знайшла один український варіант — домашній такий, ніби з базарчику, продавали у скляній банці. Поки що це найкраще, що пробувала.

[ Редагування 2025-06-23 22:53 ]
Нагору
Овод
2025-06-24 00:43 Цитата

ID користувача #11627
Зареєстрований: 2024-04-27 23:37
Так, у мене схоже було — купував усе підряд, що в очі впаде. А потім дивлюсь — одні добавки, ароматизатори і нуль смаку. Один раз попався з корицею — я думав, то жарт. От після того почав уважно читати, де зроблено, який склад і чи є там хоч щось натуральне. А ти, до речі, який формат шукаєш? Типу соус, який одразу на стіл ставити, чи більше для приготування страв? Бо то теж важливо — одні густіші, другі рідкіші. Якщо скажеш, що саме тобі треба, може легше буде порадити.
Нагору
Амина
2025-06-25 03:48 Цитата

ID користувача #11626
Зареєстрований: 2024-04-27 23:20
Я тебе прекрасно розумію! Бо ми якось так само шукали щось смачне, не хімічне і без цукру на першому місці. Дуже довго не могли знайти щось справді вдале. Але нещодавно натрапили на томатний соус в МЕТРО https://www.metro.ua/chomu-metro/products/bakaliya/sousi/Tomatnyj-sous — і я реально здивувалась. Там є окремий розділ, де багато варіантів, причому нормальних за складом. Я прям порівнювала — в деяких навіть є сушені трави, базилік, часник, але без оцього всього «Е» і консервантів. Густа консистенція, яскравий смак, добре йде і до пасти, і навіть у рагу кидала — класно вийшло. Перевага ще в тому, що об’єм нормальний, і ціна адекватна. Як будеш мати можливість — глянь на томатні соуси саме там, бо в звичайних супермаркетах або бідний вибір, або хімія.

[ Редагування 2025-06-25 06:42 ]
Нагору
Клава
2025-06-28 00:06 Цитата
Гість
У мене теж довго не виходило знайти нормальний соус — одні кислі, другі солодкі, треті якісь «пластмасові» на смак. Тепер сам роблю базовий соус вдома, але з якісної основи. Дуже раджу спробувати томатну пасту Mutti — вона густюща, ароматна і реально з помідорів, без дивних домішок https://rozetka.com.ua/ua/sousy/c4628019/producer=mutti;tip146872=tomatnaya-pasta/ На її основі можна зробити хоч соус для піци, хоч до пасти, хоч до м’яса. Просто додаю трохи оливкової олії, часнику, базиліку — і смак як в італійському ресторані
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF