/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Стою перед вибором — яку машину купити
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Амина
2025-06-16 15:45 Перегляд для друку Цитата

ID користувача #11626
Зареєстрований: 2024-04-27 23:20
Дівчата й хлопці, допоможіть порадою! Стою перед вибором — яку машину купити, і мозок уже закипає. Хочу щось надійне, не дуже велике, щоб по місту кататися було зручно, але щоб і на трасі не "здувало". Бюджет не мільйон, але й не розвалюху якусь беру. Дивлюсь то на Renault, то на Mazda, потім мені кажуть, краще щось з німців. Але ж ціни там — ого-го. І що там із автоматом — це зараз вже "мастхев"? Чи ще є сенс дивитись на механіку? Реально вже заплуталась. Порадьте, будь ласка, хто стикався нещодавно з вибором.
Нагору
Юля13
2025-06-17 23:33 Цитата

ID користувача #11625
Зареєстрований: 2024-04-26 19:48
Я тебе прекрасно розумію, сама два місяці тому пройшла через це божевілля з вибором. І скажу тобі одразу — автомат, без варіантів. Це як перейти з кнопочного телефона на смартфон. Зручно, особливо в місті — ніяких цих “вичави, включи, відпусти”. А щодо машини — я взяла собі Mazda 2, невеличка, але шустра, і виглядає стильно. Та якщо маєш трохи більший бюджет — може, глянь щось серед кросоверів? Я спочатку думала, що воно мені не треба, а тепер кайфую. Сидиш високо, бачиш все. Подумай!
Нагору
Овод
2025-06-19 22:28 Цитата

ID користувача #11627
Зареєстрований: 2024-04-27 23:37
Ой, я теж цю тему копав нещодавно. Спочатку думав взяти щось б/у, але як почув, скільки потім вкладати — передумав. Взяв нову, трохи дорожче, але нерви цілі. І ще одне — слухай не тільки поради “всезнаючих”, а сядь і поїдь на тест-драйв. Я думав, що хочу Peugeot, а як покатався — зрозумів, що не моє. А от Kia мене приємно здивувала. Все залежить від того, як тобі зручно, яка посадка, чи не дратує салон. А коробка — тільки автомат, сто відсотків. Механіка — то вже для фанатів.
Нагору
Татарин
2025-06-21 23:12 Цитата

ID користувача #11624
Зареєстрований: 2024-04-26 19:28
Якщо дозволиш, додам трохи свої "пять копійок". Теж недавно допомагав сестрі вибирати авто, і ми серйозно дивились у бік преміуму, бо хотілось раз і надовго. Придивлялись до Lexus — і не пошкодували. По-перше, надійність і збірка просто космос. По-друге, ціна Lexus https://cityplaza.lexus.ua/models зараз дуже навіть конкурентна, якщо врахувати, скільки років ти спокійно на ньому поїздиш без великих вкладень. І це вже не просто “машина з салону”, а реально рівень комфорту і впевненості. Ми взяли UX — шикарний міський варіант. Плюс сервіс у них працює нормально, ніхто не ганяє по колу. Так що раджу хоча б заїхати і подивитися — можливо, саме це твій варіант.

Нагору
Fenara
2025-07-15 18:48 Цитата

ID користувача #11730
Зареєстрований: 2025-05-07 14:22
Если вы подбираете автомобиль премиум-класса — рекомендую обратить внимание на Bentley. Это не только престиж, но и комфорт, мощность и безупречный стиль. Можно купить Bentley у официального дилера по ссылке https://bentley-kyiv.com/ru/ . На сайте представлен весь модельный ряд, доступные комплектации, а также информация о сервисном обслуживании и индивидуальных опциях. Официальный дилер гарантирует подлинность, полную прозрачность сделки и высокое качество обслуживания.
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF