/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Рак підшлункової залози
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Семен Скорый
2025-04-20 10:24 Перегляд для друку Цитата
Гість
Всім привіт, підкажіть, будь ласка, хто стикався з таким серйозним діагнозом, як карцинома підшлункової залози? Чи лікують в Україні таке захворювання взагалі і наскільки це реально? Не можу знайти зрозумілої інформації, бо скрізь або надто загальні фрази, або складні медичні терміни. В мене брат помер від цієї хвороби, ось думаю чи можна було його спасти?
Нагору
Гость
2025-04-20 10:25 Цитата
Гість
Nаке захворювання дійсно лікують в Україні, хоча це досить складна і серйозна патологія. Карцинома підшлункової залози — це один із найбільш агресивних типів раку, тому важливо якомога раніше її виявити. В нас є фахівці, які займаються такими випадками, хоча й, звичайно, не у кожній лікарні. Я коли цікавився цією темою для родича, знайшов кілька джерел, де пояснюється про стадії хвороби, симптоми, сучасні підходи до лікування — зокрема, комбіноване використання хірургії, хіміотерапії та таргетної терапії.
Нагору
Гость
2025-04-20 10:43 Цитата
Гість
Чув, що це невиліковна хвороба, але теж хотів більш дізнатися про цей від онкології. Мабуть, треба пошукати інформацію в інтернеті на медичних сайтах може там є щось по цей тематики.
Нагору
Fashenko
2025-04-20 10:53 Цитата
ID користувача #11687
Зареєстрований: 2024-12-16 21:58
Непроста та важка хвороба. У Києві є така сучасна клініка — LISOD, лікарня ізраїльської онкології. Це не просто медичний заклад, а цілий центр, який спеціалізується саме на онкологічних захворюваннях. Я якраз натрапив на їхній сайт, коли шукав інформацію про карциному підшлункової залози ось тут https://www.lissod.com.ua/ua/about-cancer/cancer-types/rak-podzheludochnoj-zhelezy/ можна про цей від рака почитати. Стаття дуже детальна, там розписані симптоми, можливі причини розвитку хвороби, методи діагностики, а найголовніше — які варіанти лікування доступні в Україні.
Ще мені сподобалося, що вони публікують відповіді лікарів на питання пацієнтів, і все написано досить простою мовою, без складних медичних термінів. Це реально допомагає краще зрозуміти, з чим маєш справу і чого чекати далі.

[ Редагування 2025-04-20 10:53 ]
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF