Останнім часом тривога буквально переслідує мене. Навіть коли все ніби нормально, всередині якийсь постійний дискомфорт. Через це складно зосередитися на роботі, спілкуванні з людьми, навіть спати нормально не можу. Як навчитися контролювати свої емоції, щоб тривога не керувала мною?
Тривога – це така штука, яка непомітно підкрадається і починає диктувати свої правила. Але хороша новина в тому, що з цим реально можна впоратися. Дуже важливо навчитися відрізняти реальні загрози від надуманих страхів, які малює наша свідомість. Онлайн психолог Романова Наталія працює саме з такими станами, допомагаючи людям усвідомити причини їхньої тривожності та знайти ефективні способи впоратися з нею. надійний психолог онлайн може навчити технікам контролю над думками, тілесному розслабленню, а також допоможе знайти джерело тривоги, яке часто ховається глибше, ніж здається. І що важливо – усе це можна опрацьовувати в комфортному для тебе форматі онлайн, без зайвих нервів. Якщо тривога заважає тобі жити, це точно не те, що треба просто "перетерпіти", а проблема, яку варто вирішувати.
У мене теж були певні проблеми, пов'язані з війною, які я особливо на початку війни відчував і скажу вам точно, що впоратися з цим можна. Але тут кожен має свої методи. Комусь справді психолог допомагає, комусь – нове хобі. Особисто мені допомогла дуже практика рейки – це східна альтернативна медицина, яка насправді допомагає не лише самому відновитись, а й навчає як якісно впливати на здоров'я оточуючих, лікувати руками. На даний момент у мене вже 2 ступінь Рейки навчання https://ua.silkwayreiki.com/courses/volshebnye-tehniki-2-stupeni-rejki/ і я вже розумію, яким чином відбувається лікування близьких людей. Оце мені допомагає і думаю, що допоможе і Вам.
Я пришла в клинику «Anelim clinic» https://anelimclinic.com/reabilitatsionnyie-programmyi/, когда почувствовала полное выгорание — и профессиональное, и эмоциональное. Жизнь превратилась в рутину, сил ни на что не было. Здесь меня приняли с теплом и вниманием, помогли снова найти себя. Благодаря поддержке психолога я научилась заботиться о себе, понимать свои потребности и желания. Сейчас я чувствую себя живой, энергичной и спокойной.