/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Як не потонути у тривозі?
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Tyachiv
2025-02-11 23:44 Перегляд для друку Цитата
Гість
Останнім часом тривога буквально переслідує мене. Навіть коли все ніби нормально, всередині якийсь постійний дискомфорт. Через це складно зосередитися на роботі, спілкуванні з людьми, навіть спати нормально не можу. Як навчитися контролювати свої емоції, щоб тривога не керувала мною?
Нагору
Гость
2025-02-11 23:53 Цитата
Гість
Тривога – це така штука, яка непомітно підкрадається і починає диктувати свої правила. Але хороша новина в тому, що з цим реально можна впоратися. Дуже важливо навчитися відрізняти реальні загрози від надуманих страхів, які малює наша свідомість. Онлайн психолог Романова Наталія працює саме з такими станами, допомагаючи людям усвідомити причини їхньої тривожності та знайти ефективні способи впоратися з нею. надійний психолог онлайн може навчити технікам контролю над думками, тілесному розслабленню, а також допоможе знайти джерело тривоги, яке часто ховається глибше, ніж здається. І що важливо – усе це можна опрацьовувати в комфортному для тебе форматі онлайн, без зайвих нервів. Якщо тривога заважає тобі жити, це точно не те, що треба просто "перетерпіти", а проблема, яку варто вирішувати.
Нагору
Lymik
2025-02-17 13:36 Цитата
ID користувача #11701
Зареєстрований: 2025-02-11 15:53
У мене теж були певні проблеми, пов'язані з війною, які я особливо на початку війни відчував і скажу вам точно, що впоратися з цим можна. Але тут кожен має свої методи. Комусь справді психолог допомагає, комусь – нове хобі. Особисто мені допомогла дуже практика рейки – це східна альтернативна медицина, яка насправді допомагає не лише самому відновитись, а й навчає як якісно впливати на здоров'я оточуючих, лікувати руками. На даний момент у мене вже 2 ступінь Рейки навчання https://ua.silkwayreiki.com/courses/volshebnye-tehniki-2-stupeni-rejki/ і я вже розумію, яким чином відбувається лікування близьких людей. Оце мені допомагає і думаю, що допоможе і Вам.
Нагору
LussyLu
2025-05-09 16:37 Цитата
ID користувача #11635
Зареєстрований: 2024-05-13 13:09
Я пришла в клинику «Anelim clinic» https://anelimclinic.com/reabilitatsionnyie-programmyi/, когда почувствовала полное выгорание — и профессиональное, и эмоциональное. Жизнь превратилась в рутину, сил ни на что не было. Здесь меня приняли с теплом и вниманием, помогли снова найти себя. Благодаря поддержке психолога я научилась заботиться о себе, понимать свои потребности и желания. Сейчас я чувствую себя живой, энергичной и спокойной.
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF