/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Книги
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Тенти
2025-01-27 11:34 Перегляд для друку Цитата
Гість
Порекомендуйте магазин с литературой о шаманизме и шаманских ритуалах.
Нагору
Алла М
2025-01-27 22:05 Цитата
Гість
Если вы ищете литературу о шаманизме и шаманских ритуалах, рекомендую заглянуть в интернет-магазин https://psibooks.com.ua/ru/magiya-shamanizm-ekstrasensorika Этот магазин специализируется на психологической, а также эзотерической литературе и предлагает широкий выбор книг по различным аспектам шаманизма. На сайте представлены различные издания, включая как классические, так и современные работы, охватывающие темы шаманских традиций, ритуалов и практик. Вы можете воспользоваться удобным поиском и фильтрами для выбора книг, соответствующих вашим интересам и потребностям.
Нагору
Гість
2025-07-05 18:17 Цитата
Гість
Маючи багаторічний досвід у читанні фентезі, можу впевнено порадити почати знайомство з циклом Відьмак - Останнє бажання Анджея Сапковського. Ця збірка оповідань ідеальний старт, який вводить у атмосферу світу, де добро і зло часто переплітаються, а герої викликають симпатію своєю багатогранністю. Книга насичена інтригуючими сюжетами, які не дають відірватися від читання ні на хвилину. Я купував цю книгу в інтернет-магазині Balka Book, і можу сказати, що це дуже зручний сервіс: оформлення замовлення просте, ціни доступні, а доставка швидка і надійна. Balka Book дбає про читачів і пропонує тільки оригінальні видання. Тому, якщо хочете отримати якісне фентезі зручно і без проблем, рекомендую звернутися саме до них. Ця книга точно варта уваги!
Нагору
Гість
2025-07-06 13:20 Цитата
Гість
Можна подивитися в Розетці https://rozetka.com.ua/ua/knigi/c4326572/ , там гарний вибір книжок, думаю, точна знайдете те, що шукаєте.

Мені подобається художня література - особливо, англійська класика. До речі, хто може порекомендувати щось гарне почитати - буду дуже вдячна.
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF