Если вы ищете литературу о шаманизме и шаманских ритуалах, рекомендую заглянуть в интернет-магазин https://psibooks.com.ua/ru/magiya-shamanizm-ekstrasensorika Этот магазин специализируется на психологической, а также эзотерической литературе и предлагает широкий выбор книг по различным аспектам шаманизма. На сайте представлены различные издания, включая как классические, так и современные работы, охватывающие темы шаманских традиций, ритуалов и практик. Вы можете воспользоваться удобным поиском и фильтрами для выбора книг, соответствующих вашим интересам и потребностям.
Маючи багаторічний досвід у читанні фентезі, можу впевнено порадити почати знайомство з циклом Відьмак - Останнє бажання Анджея Сапковського. Ця збірка оповідань ідеальний старт, який вводить у атмосферу світу, де добро і зло часто переплітаються, а герої викликають симпатію своєю багатогранністю. Книга насичена інтригуючими сюжетами, які не дають відірватися від читання ні на хвилину. Я купував цю книгу в інтернет-магазині Balka Book, і можу сказати, що це дуже зручний сервіс: оформлення замовлення просте, ціни доступні, а доставка швидка і надійна. Balka Book дбає про читачів і пропонує тільки оригінальні видання. Тому, якщо хочете отримати якісне фентезі зручно і без проблем, рекомендую звернутися саме до них. Ця книга точно варта уваги!