/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Чим лікувати дитину у Дніпрі?
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Овод
2024-09-29 18:20 Перегляд для друку Цитата

ID користувача #11627
Зареєстрований: 2024-04-27 23:37
Привіт, друзі! Маю питання: чим лікувати дитину, якщо у неї з’явився кашель і нежить? Не хочу відразу давати якісь ліки, але й не знаю, як допомогти. Можливо, хтось уже стикався з такою ситуацією і може щось порадити?
Нагору
Амина
2024-09-29 18:22 Цитата

ID користувача #11626
Зареєстрований: 2024-04-27 23:20
Привіт! Я зрозуміла твою тривогу. У нас теж була схожа ситуація. Спочатку я спробувала звичайні засоби: багато теплого чаю і меду, а ще вдома робила інгаляції з евкаліптом. Це може допомогти полегшити кашель. Якщо через кілька днів не стане краще, тоді варто звернутися до лікаря.

[ Редагування 2024-09-29 18:22 ]
Нагору
Юля13
2024-09-29 18:24 Цитата

ID користувача #11625
Зареєстрований: 2024-04-26 19:48
Так, інгаляції дуже корисні! Я ще в дитинстві їх любила. А ще можна спробувати промивати носик фізіологічним розчином або сольовими краплями. Вони допомагають зволожити слизову оболонку носа та полегшити дихання. Залишайся на зв’язку і слідкуй за станом дитини!
Нагору
Татарин
2024-09-29 18:28 Цитата

ID користувача #11624
Зареєстрований: 2024-04-26 19:28
Антибіотики для дітей в Дніпрі https://receptika.ua/ua/antibiotiki-dlya-detey/dnepr — це серйозна тема. Вони можуть бути потрібні тільки у випадках бактеріальних інфекцій, а не для вірусних, як, наприклад, грип або звичайна застуда. Лікар має призначити антибіотики, якщо бачить, що є ускладнення. Важливо не займатися самолікуванням, бо неправильне використання може призвести до розвитку резистентності до ліків. Якщо кашель і нежить не проходять, краще все ж звернутися до педіатра. Вони можуть допомогти визначити, чи потрібно призначати антибіотики, чи можна обійтися без них. Пам’ятай, що найкращий підхід — це профілактика та своєчасне лікування.

Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF