/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Чи дійсно креми для волосся настільки корисні?
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Амина
2024-08-24 00:15 Перегляд для друку Цитата

ID користувача #11626
Зареєстрований: 2024-04-27 23:20
Мене давно цікавить одне питання: чи дійсно креми для волосся настільки корисні, як про них говорять? Я бачила багато реклами, але все одно не впевнений, чи варто їх купувати. Може, хтось з вас користується такими засобами і може поділитися своїм досвідом? Чи є якісь конкретні види кремів, які дійсно роблять волосся здоровішим і красивішим?

[ Редагування 2024-08-24 00:16 ]
Нагору
Юля13
2024-08-24 00:18 Цитата

ID користувача #11625
Зареєстрований: 2024-04-26 19:48
Я теж задумалася над цим питанням. Моя подруга користується кремами для волосся і постійно хвалить їх. Вона каже, що волосся стало м'якшим, легше розчісується і менше січеться. Але, знаєш, я все одно сумніваюся, чи це заслуга крему, чи просто гарний догляд. Мені здається, що все залежить від типу волосся і того, як часто ти використовуєш ці засоби. Але цікаво було б почути більше думок.
Нагору
Овод
2024-08-24 00:18 Цитата

ID користувача #11627
Зареєстрований: 2024-04-27 23:37
Особисто я пробував кілька різних кремів для волосся, і результат був досить неоднозначний. З одного боку, вони дійсно роблять волосся більш слухняним і блискучим, але з іншого — якщо неправильно підібрати крем або наносити його занадто багато, волосся може стати жирним і важким. Тому важливо знати, який тип крему підходить саме для твого волосся. А взагалі, краще обирати засоби без агресивних хімічних компонентів.
Нагору
Татарин
2024-08-24 00:22 Цитата

ID користувача #11624
Зареєстрований: 2024-04-26 19:28
Креми для волосся https://beauty-prof.com/ua-volosy/ua-doglyad-za-volossyam/ua-krema-dlya-volossya/ — це справжній порятунок для багатьох, хто прагне покращити стан свого волосся. Вони створені для того, щоб зволожувати, живити і захищати волосся від негативного впливу навколишнього середовища. Існує багато різних видів кремів, кожен з яких має свої унікальні властивості. Наприклад, креми з маслами авокадо або кокоса чудово підходять для сухого і пошкодженого волосся, допомагаючи відновити його структуру і надати блиск. Є також креми, які надають об'єму тонкому волоссю або допомагають боротися з ламкістю кінчиків. Головне — правильно вибрати засіб під свій тип волосся і використовувати його в міру. Якщо наносити крем правильно, результат не змусить себе чекати: волосся стане здоровішим, м'якшим і блискучішим.

Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF