/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Автотримач в авто
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
AndruS
2024-08-22 17:27 Перегляд для друку Цитата
ID користувача #11597
Зареєстрований: 2023-10-06 11:41
Який автотримач краще обрати?
Нагору
Koval
2024-09-02 09:33 Цитата
ID користувача #11598
Зареєстрований: 2023-10-09 09:42
Зараз великий вибір. Але не всі тримачі якісні. Тому особисто я раджу звернути увагу на магазин Девайс Маркет, де продаються найкращі тримачі для телефона в авто https://dm.kh.ua/uk/56-avtotrijmach . Та я саме в них купив для себе недорогий, але зручний тримач HOCO CA23 всього за 240 грн. Як вам такий варіант?
Нагору
фііі
2024-09-19 20:44 Цитата
Гість
А що можете сказати про мікрофібри і губки для догляду за авто, де купити краще?
Нагору
щочка
2024-09-19 20:45 Цитата
Гість
Якщо вам потрібна якісна автохімія або автоаксесуари, рекомендую інтернет-магазин Test Maker. Це справжній рай для автолюбителів! Замовляв у них різні засоби для догляду за авто і кожного разу залишався задоволений. Автохімія тут високої якості, що допомагає підтримувати чистоту і блиск автомобіля. Засоби для очищення скла, кондиціонери для пластику, воски — все це допомагає підтримувати авто в ідеальному стані. Окремо хочу згадати мікрофібри та губки https://testmaker.com.ua/avtohimiya/mikrofibry-ta-gubky/ надзвичайно корисні аксесуари для делікатного догляду за машиною. Також зручно, що в магазині є великий вибір б/у шин та дисків за прийнятними цінами. Швидка доставка та гарантія якості — це те, що виділяє Test Maker серед інших.
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF