/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Контактні лінзи
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Татарин
2024-08-20 17:52 Перегляд для друку Цитата

ID користувача #11624
Зареєстрований: 2024-04-26 19:28
Привіт, друзі! Мене цікавить ваше ставлення до місячних лінз. Чи є серед вас ті, хто ними користується? Які ваші враження? Чи зручні вони у використанні, і чи є якісь проблеми з ними? Я досі ніколи не пробував(ла) лінзи і не знаю, чи варто починати саме з місячних, чи краще вибрати інший варіант?
Нагору
Юля13
2024-08-20 17:53 Цитата

ID користувача #11625
Зареєстрований: 2024-04-26 19:48
Привіт! Я користуюся місячними лінзами вже більше року. В цілому, вони дуже зручні, особливо якщо не хочеш щоранку витрачати час на їх заміну. Єдине, що варто пам’ятати, це дотримуватися гігієни і регулярно очищати лінзи, щоб уникнути інфекцій. Особисто для мене вони стали хорошим вибором, але, можливо, варто порадитися з офтальмологом, щоб підібрати найкращий варіант для тебе.
Нагору
Овод
2024-08-20 17:54 Цитата

ID користувача #11627
Зареєстрований: 2024-04-27 23:37
Привіт усім! А я, навпаки, віддаю перевагу одноденним лінзам. Місячні лінзи також мають свої переваги, але мені здається, що одноденні більш гігієнічні, оскільки не потрібно турбуватися про їх чистоту. Щодо зручності — тут усе залежить від звички. Спершу було складно, але тепер не уявляю себе без лінз, особливо під час активного дня.
Нагору
Амина
2024-08-20 17:59 Цитата

ID користувача #11626
Зареєстрований: 2024-04-27 23:20
Що ж, кожен має свої переваги і потреби, тому вибір лінз залежить від індивідуальних обставин. Місячні лінзи https://luxoptica.ua/ua/contact-lenses-and-solutions/es_l_mkl_srok_nosheniya-is-1-mesyats/apply/ — це зручний варіант для тих, хто не хоче щоранку думати про нові лінзи. Вони економніші, адже купуєш одну пару на місяць і все. Однак, важливо правильно їх доглядати: щоденно очищати в спеціальному розчині, зберігати в чистому контейнері і не носити довше визначеного терміну. Якщо правильно слідувати інструкціям, місячні лінзи можуть служити тобі вірою і правдою. Але якщо у тебе є сумніви, краще обговорити це питання з лікарем. Місячні лінзи можуть стати чудовим вибором для тих, хто цінує зручність і готовий трохи більше уваги приділяти догляду за ними.

Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF