/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

Перехід на сторінку  1 [2] Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Cолеві рідини Chaser
2025-12-03 00:22 Цитата
Гість
Всім привіт! Я певний час користувався різними солевими рідинами, але не всі вони добре розкривалися на моїх PODах. І ось абсолютно випадково спробував солеві рідини Chaser https://smoke-jeen.com/solevye-zhidkosti-chaser/ — і був реально здивований, наскільки чисто вони звучать на картриджах Vaporesso.
Смак виходить дуже чітким, навіть тонкі нотки добре відчуваються. Ще один плюс — рідина не «вбиває» картриджі за пару днів, як це буває з деякими солями. А густина підібрана так, що затяжка залишається м’якою, без зайвої різкості. Якщо комусь хочеться збалансований смак і довговічні картриджі — рекомендую спробувати саме цю лінійку.
Нагору
Гість
2025-12-12 13:50 Цитата
Гість
Просто закажите все что нужно в интернет магазине Coolsnus , там я обычно покупаю себе жидкость LUCKY Salt 30 и прочие товары для курения и пока это самый надежный вариант.Заказ оформляется быстро, менеджер сразу уточнил детали, а доставка пришла даже раньше срока.
Нагору
Гість
2026-01-04 13:26 Цитата
Гість
мне как минимум качество при выборе важно
Нагору
Гість
2026-01-04 13:27 Цитата
Гість
Да, тут стоит выбрать качественный вариант, я вот тоже хочу подобрать качественный вариант для себя
Нагору
МарияЯ
2026-01-04 13:30 Цитата
Гість
Главное, для себя подобрать качественный вариант, я вот выбрала на замену сигаретам качественный вейп, заказ на него делала через каталог https://vapestar.kiev.ua/ua тут подробнее, на сайте широкий выбор, посмотрите, думаю и себе подберете лучший вариант
Нагору
tefanga
2026-03-31 02:51 Цитата
ID користувача #11704
Зареєстрований: 2025-02-26 02:43
Хто зараз шукає де брати вейп штуки, поділюсь своїм варіантом. Бо сам недавно трохи намучився з цим.
Проблема в тому що багато магазинів або з завищеними цінами, або взагалі незрозуміло що продають. Не хотілось знову попасти на якусь фігню.
Сидів порівнював різні сайти, дивився ціни, асортимент. В результаті зупинився на одному варіанті, просто інтуїтивно більше сподобався.
Коли шукав де купити вейп і щоб був нормальний вибір і не космічні ціни, натрапив на цей магазин https://cloudshop.com.ua/ і вирішив замовити для перевірки.
Замовлення прийшло швидко, без затримок. Все працює як треба, нічого не підтікає. В принципі норм досвід, тому і пишу тут. Може комусь зекономить час.
Нагору
Гість
2026-04-18 11:57 Цитата
Гість
Якщо коротко дивись у бік под-систем, зараз це найзручніший варіант: компактні, стильні й прості у використанні. Я б порадив брати тут: Сам там замовляв, нормальний вибір, є різні моделі під будь-який стиль і бюджет. Ціни адекватні, швидко відправляють, і ще приємний бонус смаколики до замовлення)
Нагору
Гість
2026-04-19 13:55 Цитата
Гість
Мої улюблені уподобання рідини це звичайно Chaser, Elf liq, Haze - фруктові смаки найкраще що є, не беру тут завжди є в наявності вся лінійка смаків
Нагору

Швидка відповідь:

Перехід на сторінку  1 [2]   Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF