/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Объявления - куплю, продам, предлагаю...

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Косметика для волосся
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Ламка Леді
2023-12-23 16:01 Перегляд для друку Цитата
Гість
Можливо, ви можете порекомендувати мені деякі бренди або продукти, які ви вважаєте найефективнішими для волосся? Я шукаю щось, що допоможе покращити їхню структуру і зробить їх більш здоровими та блискучими. Також, мене цікавить, чи є якісь нові технології або інгредієнти, про які варто знати при виборі косметики для волосся.
Нагору
Лябида
2023-12-24 08:29 Цитата
Гість
Щоб забезпечити оптимальний догляд за волоссям, я рекомендую ознайомитися з асортиментом продуктів в інтернет-магазині TOTIS Hair https://totis.hair/uk/ . Тут ви знайдете широкий вибір косметики для волосся від відомих брендів із різними типами і потребами волосся. Зокрема, рекомендую оглянути їхні новинки та бестселери, які завжди популярні серед покупців. Для поліпшення структури волосся та надання їм блиску, варто звернути увагу на шампуні, бальзами і маски для волосся від відомих брендів, які пропонуються в TOTIS Hair. Зараз у тренді використання природних інгредієнтів, таких як масло аргани, кератин, та інші, які підсилить здоров'я вашого волосся.
Нагору
Савва
2025-02-11 00:22 Цитата
Гість
Хочу сделать ботокс для волос. Не подскажете, где купить профессиональный состав?
Нагору
Gabana
2025-02-11 02:38 Цитата
Гість
Я дуже задоволена покупкою ботоксу для волосся від www.brazil-prof.com/botoks-dlya-volos/ Мої волосся стали надзвичайно гладкими та блискучими після першого використання. Продукт не важкий, не обтяжує волосся, а навпаки – робить їх легкими та об'ємними. Всі посічені кінці стали менш помітними, а загальний стан волосся значно покращився. Дуже тішить, що купила саме у цьому магазині, адже доставка була швидкою, а упаковка – на висоті. Рекомендую всім, хто хоче доглянути за своїми волоссям професійно!
Нагору
Гість
2026-01-04 11:02 Цитата
Гість
да, тут при выборе на качество косметики стоит смотреть
Нагору
МарияЯ
2026-01-04 11:04 Цитата
Гість
Обираючи якісну доглядову косметику, я собі нещодавно замовила гель для вмивання, замовлення робила через каталог тут https://krkr.com.ua/pinki-ta-geli-dlya-vmivannya/ на сайті зручний пошук, приємні ціни, та головне, що моя шкіра лагідно очищена
Нагору
SakuraS
2026-01-09 14:45 Цитата

ID користувача #11812
Зареєстрований: 2025-12-10 13:23
Я вам хоче порадити дуже класний бренд професійної нішевої аромакосметики Na Gólov[y]. Купую тільки там останнім часом і тому можу радити вам цей магазин. Завжди приємно робити тут покупки. Швидка доставка, ввічливий сервіс і справді класна косметика для волосся .Вам точно оціните цю косметику і результат який ви точно помітите одразу.
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF