/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Секс шоп
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
МарияЯ
2026-04-15 18:05 Перегляд для друку Цитата
Гість

Підкажіть, де купуєте іграшки для дорослих?
Нагору
Гість
2026-04-19 09:51 Цитата
Гість
тут как минимум стоит смотреть на качество таких игрушек тут при выборе
Нагору
Вашка
2026-04-19 09:53 Цитата
Гість
Сейчас даже онлайн классные игрушки можно подобрать, я вот присматривала онлайн варианты. Вагинальные шарики с вибрацией https://brokensofa.com.ua/dlya-neyo/vaginalnye-shariki/vaginalnye-shariki-s-vibraciej тут выбрала через каталог, они идут подходящего размера и к телу приятные, я довольна выбором
Нагору
Solomiya
2026-05-13 02:22 Цитата

ID користувача #11783
Зареєстрований: 2025-09-18 14:19
Спочатку думала, що буде незручно заходити в такий магазин, бо це для мене був новий досвід і трохи ніяково. Але коли прийшла в сексшоп у Львові Перчинка на вул. Ігоря Білозіра, 4, все виявилося набагато простіше і спокійніше. Там нормальна, дружня атмосфера без напруги, консультанти спілкуються просто і по суті, пояснюють різницю між варіантами, допомагають розібратися новачкам і не тиснуть з вибором. Можна все уважно подивитися, оцінити і зрозуміти, що саме тобі підходить. Пішла звідти без ніяковості і з відчуттям, що зробила правильний вибір.
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF