А у вас вдома є диван? А як ви його обирали і купували? Мені треба щось красиве, зручне так щоб можна було відпочивати з книгою, чи просто спілкуватись з родиною сидячи на дивані.
Звісно, диван у вітальні - це ледь не головне місце в нашому домі, де ми всі збираємося вечорами. Коли обирали свій, то найбільше уваги звертали на глибину посадки та якість наповнювача. Важливо, щоб спинка підтримувала поперек, коли читаєш книгу, а сидіння не провалювалося через місяць активного використання. Ми спеціально шукали модель з широкими підлокітниками - на них зручно поставити чашку чаю або покласти планшет, що додає затишку під час сімейних посиденьок.
Якщо шукаєте щось справді вишукане і водночас комфортне, раджу звернути увагу на європейські традиції дизайну. Мені дуже подобаються італійські дивани та крісла Softaly https://stul-i-stol.com.ua/myagkaya-mebel/italyanskie-divany-i-kresla-softaly/ вони якраз славляться своєю ергономікою та м'якою шкірою чи тканиною, на якій приємно відпочивати годинами. Такий диван стає не просто меблями, а справжнім центром релаксу. Лайфхак від мене: перед покупкою обов'язково заміряйте не лише місце під диван, а й ширину дверних отворів, щоб не довелося потім знімати двері з петель при доставці.