/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Як обрати диван?
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
TvoyaCherta
2026-04-07 15:51 Перегляд для друку Цитата

ID користувача #11629
Зареєстрований: 2024-04-30 08:15
А у вас вдома є диван? А як ви його обирали і купували? Мені треба щось красиве, зручне так щоб можна було відпочивати з книгою, чи просто спілкуватись з родиною сидячи на дивані.
Нагору
LeonardoDD
2026-04-07 23:33 Цитата

ID користувача #11630
Зареєстрований: 2024-04-30 12:41
Звісно, диван у вітальні - це ледь не головне місце в нашому домі, де ми всі збираємося вечорами. Коли обирали свій, то найбільше уваги звертали на глибину посадки та якість наповнювача. Важливо, щоб спинка підтримувала поперек, коли читаєш книгу, а сидіння не провалювалося через місяць активного використання. Ми спеціально шукали модель з широкими підлокітниками - на них зручно поставити чашку чаю або покласти планшет, що додає затишку під час сімейних посиденьок.

Якщо шукаєте щось справді вишукане і водночас комфортне, раджу звернути увагу на європейські традиції дизайну. Мені дуже подобаються італійські дивани та крісла Softaly https://stul-i-stol.com.ua/myagkaya-mebel/italyanskie-divany-i-kresla-softaly/ вони якраз славляться своєю ергономікою та м'якою шкірою чи тканиною, на якій приємно відпочивати годинами. Такий диван стає не просто меблями, а справжнім центром релаксу. Лайфхак від мене: перед покупкою обов'язково заміряйте не лише місце під диван, а й ширину дверних отворів, щоб не довелося потім знімати двері з петель при доставці.

Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF