/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Чи переходить автоцивілка новому власнику?
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
TvoyaCherta
2026-04-07 15:47 Перегляд для друку Цитата

ID користувача #11629
Зареєстрований: 2024-04-30 08:15
Продаю машину і місяць тому купив найкращу автоцивілку на рік. Я не зовсім розумію я її можу забрати собі на нове авто чи просто подарувати новому власнику? І врахувати це і додати до вартості.
Нагору
LeonardoDD
2026-04-07 17:24 Цитата

ID користувача #11630
Зареєстрований: 2024-04-30 12:41

На іншу машину ви цю страховку точно не переставите, бо поліс прив’язується до конкретного він-коду та номера кузова, а не до вашого імені. За законом у вас є два варіанти: або ви залишаєте автоцивілку новому власнику як бонус, або розриваєте договір зі страховою і повертаєте частину грошей за невикористані місяці. Але врахуйте, що компанія забере собі відсоток за ведення справи, тож усю суму назад ви не отримаєте.

Якщо покупець адекватний, найпростіше просто віддати поліс йому — це гарний жест, який допомагає швидше закрити угоду. Можете прямо пояснити, що машина вже застрахована на рік вперед. Тільки важливо розуміти юридичний бік, наприклад, чи переходить автоцивілка новому власнику topgir.com.ua/prodazh-avtomoblya-z-polsom-ostspv-chi-perehodit-avtotsivlka-novomu-vlasniku/ автоматично і які папери для цього потрібні. Там є свої тонкощі з електронними полісами, які зараз діють скрізь. Зазвичай покупцеві просто передають роздруківку або файл, і він спокійно їздить до закінчення терміну дії.

Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF