/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Покупка авто
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
Гість
2026-03-04 07:30 Перегляд для друку Цитата
Гість
Привіт. Хочу купити шини бу з Європи але не знаю чи варто. Взагалі шукаю якусь платформу де можна читати статті про експлуатацію Volkswagen, поради по обслуговуванню, вибору запчастин. Щоб була спільнота де люди діляться реальним досвідом а не просто реклама. Хтось знає такі ресурси саме по Фольксвагенам де є корисний контент?
Нагору
Гість
2026-03-04 09:49 Цитата
Гість
Привіт. Є, автопортал шанувальників Фольксваген. Там стаття Феномен європейської бв гуми міф про якість у 2026 році по твоєму питанню, плюс купа іншого корисного. Це незалежна платформа створена у 2025 році ентузіастами з Києва без реклами та продажу. Розділи Статті, Trends, Огляди VW, Обслуговування авто. Люди діляться реальним досвідом в коментарях. Ось лінк volkswagen.kyiv.ua, я там постійно читаю, дуже якісний контент саме для власників VW.
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF