/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина.

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Як Cool Shar рятує ситуацію, коли часу в обріз
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
razum1st
2026-02-04 09:26 Перегляд для друку Цитата
ID користувача #11755
Зареєстрований: 2025-07-15 12:05
У мене був досвід, коли про день народження доньки я згадала всього за три дні. Паніка поступово переросла в активні дії. Оформити кімнату потрібно було обов’язково, тому я швидко почала шукати, хто може доставити все необхідне в стислий термін. Cool Shar пропонував швидку доставку по Києву, що вселило надію. Я не стала експериментувати з підбором окремих кульок, а одразу пішла в розділ зі збірними наборами. Там я швидко знайшла варіант у рожевих тонах з єдинорогами – ідеально для нашої принцеси. Замовила набір кульок на день народження https://cool-sharkiev.com.ua/product-category/gotovi-rishennya/den-narodzhennya/, додавши ще кілька кульок з цифрою віку. Підтвердження прийшло миттєво, а наступного дня мені вже привезли всю красу. Все було укомплектовано, зрозуміло підписано. Збиралося на диво легко і швидко. Свято вдалося завдяки оперативності та чіткій роботі цього магазину. Дуже вдячна!
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF