/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Autodoctor Forum

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина. :: Відповідь на: Таблички Брайля для освітнього простору
Ваше ім’я:
Відповісти:

Перейти:

Перше повідомлення
Rozana33
Додано: 2026-01-13 23:36
Доброго всім дня, друзі та читачі! Як заступниця директора школи, я відповідала за впровадження безбар’єрного середовища в нашому навчальному закладі. Ми довго вивчали ринок і зрештою обрали таблички Брайля https://braille.in.ua/tablychky-braille.php від Braille UA.
Важливо було, щоб продукція була не лише корисною, а й естетично вписувалася в інтер’єр школи. Усе виконано на високому рівні: рельєф рівний, шрифт читабельний, а дизайн стриманий і акуратний. Встановлення пройшло швидко, а учні з порушеннями зору тепер можуть самостійно орієнтуватися у приміщенні.
Для мене, як для педагога, це надзвичайно цінно, бачити, як доступність реально працює, а не існує лише на папері. Всім рекомендую цей проект, просто переходьте за посиланням.
Останні повідомлень

Наверх
Ссылки Карта сайта RSS Новости