Привіт усім! Цікавить, як поводять себе акумулятори CS Power взимку. У нас морози бувають серйозні, авто ночує на вулиці, тому важливо, щоб батарея не підводила зранку. Хто має реальний досвід експлуатації в холодну пору?
Останні повідомлень
Erratum
Додано: 2026-01-10 11:53
Вітаю. Для мене питання морозів було ключовим, бо машина постійно стоїть надворі. Коли міняв акумулятор, згадав про Start Autosvit Group, бо раніше вже брав там автотовари й залишився задоволений. Саме там порадили звернути увагу на батареї CS Power https://sag.net.ua/cs-power , і я вирішив спробувати. Минулої зими було кілька тижнів із температурою −15…−18 °C, і жодного разу не довелося прикурювати авто. Стартер крутив впевнено, напруга не “падала”, навіть після двох днів простою. Що важливо — батарея нормально відновлює заряд після коротких поїздок, а це взимку рідкість. Зараз можу сказати, що для холодного клімату CS Power показали себе стабільно. Якщо для тебе важливий надійний запуск у мороз, раджу подивись там батареї CS Power — як варіант вони точно заслуговують уваги.