/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Autodoctor Forum

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина. :: Відповідь на: Шукаю майстра для збірки нової кухні
Ваше ім’я:
Відповісти:

Перейти:

Перше повідомлення
Tvistter
Додано: 2026-01-09 17:14
Доброго дня. Привезли кухню, багато шафок і полиць, деякі з них кутові, а дверцята з доводчиками. Потрібно, щоб усе встановили рівно і надійно, без перекосів і скрипів. Хочу знайти майстра, який розуміється на деталях і робить роботу якісно. Може хтось недавно замовляв збірку і може порадити перевірену людину
Останні повідомлень
Arsenii
Додано: 2026-01-14 19:51
Коли замовив нову кухню з купою шухляд та навісних шафок, зрозумів, що сам не впораюся, бо важливо, щоб усе стояло рівно і дверцята не клинили. Подзвонив у компанію «Сан Санич» і домовився про виїзд майстра. Робота була виконана дуже професійно, все підігнали, перевірили механізми, полиці надійно тримають вагу. Можу чесно сказати, якщо вам треба зібрати кухню, звертайтеся до них — зроблять швидко, якісно і за прийнятною ціною, без зайвих сюрпризів.

Наверх
Ссылки Карта сайта RSS Новости