/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Autodoctor Forum

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Всякая всячина. :: Відповідь на: Проблема булінгу у школах
Ваше ім’я:
Відповісти:

Перейти:

Перше повідомлення
Loretta
Додано: 2025-06-03 20:42
Чому за останні декілька років проблема булінгу в школах стала так гостро звучати? Чому такого не було раніше?
Останні повідомлень
Igor`
Додано: 2025-06-04 13:07
Cent написа(в/ла) ...

Loretta написа(в/ла) ...

Чому за останні декілька років проблема булінгу в школах стала так гостро звучати? Чому такого не було раніше?

Навіть не знаю, що вам і сказати. Мені самому страшно від цього, адже маю двох школярів і мені геть не хотілося б, щоб вони стали жертвами реального булінгу. Он читаю, як приватна школа Гравітація побиття дитини приховує....Колись був доброї думки про цей шкільний заклад. Тепер вже і не знаю, що думати. Найбільше обурює те, що ніхто ніяким чином на це не реагує і все як завжди замовчується.... От через це ми і бачимо, що булінг вкорінюється ще більше

Cent
Додано: 2025-06-04 12:58
Loretta написа(в/ла) ...

Навіть не знаю, що вам і сказати. Мені самому страшно від цього, адже маю двох школярів і мені геть не хотілося б, щоб вони стали жертвами реального булінгу. Он читаю, як приватна школа Гравітація побиття дитини приховує....Колись був доброї думки про цей шкільний заклад. Тепер вже і не знаю, що думати. Найбільше обурює те, що ніхто ніяким чином на це не реагує і все як завжди замовчується.... От через це ми і бачимо, що булінг вкорінюється ще більше

Наверх
Ссылки Карта сайта RSS Новости