/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo


Форумы

Начать новую тему
Модераторы: Igor`, Юрий, vintik, Doc.
Автор Добавил
Olker
2023-09-14 14:06 Просмотр для печати Цитата
Гость
Підкажіть де в Україні вигідніше купувати автозапчастини?
Наверх
Gabbi
2023-09-17 11:32 Цитата
ID пользователя #11591
Зарегистрирован: 2023-07-25 08:26
Сообщений: 16
Можу Вам порадити інтернет-магазин автозапчастин Партсдім, я замовляла тут вакуумний підсилювач гальм https://partsdim.com.ua/catalogs/vakuumnyj-usilitel-tormozov/ В наявності є безліч запчастин, як оригінальних так і якісних аналогів. Ціни тут найкращі по Україні, на всі товари для авто надається гарантія.
Наверх
Гость
2023-09-24 15:27 Цитата
Гость
Меня интересуют багажники на крышу автомобилей. Где можно купить качественный? Что можете посоветовать?
Наверх
Гость
2023-09-25 19:53 Цитата
Гость
Гость написал(а) ...

Меня интересуют багажники на крышу автомобилей. Где можно купить качественный? Что можете посоветовать?


Не так давно я купил багажник для toyota yaris cross https://sotra.ua/bagazhniki-i-reilingi-na-kryshu.html На этом сайте магазина Sotra выбрал, по рекомендации друга. Теперь у меня отличный аксессуар Thule - смело могу и вам такой советовать! Качество на высоте!

Наверх
Вильям
2023-10-20 13:06 Цитата
Гость
У мене є специфічний автомобіль, і я хочу бути впевненим, що його евакуація буде проведена професійно. Яку компанію ви порекомендуєте для таких ситуацій в Харкові?
Наверх
deris
2023-10-21 09:58 Цитата
Гость
Водіння в місті завжди вимагає пильності, але цього разу мій автомобіль застряг і не рухався. Під час важливого відрядження по дорозі мені довелося звернутися за допомогою до Евакутор Харків https://evakuator-kharkov.com/ служба швидко обробила мою заявку та надіслала до мене допомогу. Вони оперативно прибули та відвезли моє авто до ремонтного центру. Мене вразили адекватні ціни, водій евакуатора професійно виконував свої обов'язки, завдяки чому я не спізнився на важливу зустріч.
Наверх
Гость
2023-10-26 18:33 Цитата
Гость
Я хочу купити гарний автохолодильник. Підкажіть, де купити та який краще?
Наверх
Гость
2023-10-26 18:39 Цитата
Гость
Я ще на початку літа придбав чудовий автохолодильник Alpicool https://lodka5.com.ua/ua/holodilniki-portativnye/holodilniki-alpicool/ Він легко охолоджує продукти та напої і навіть може працювати як морозильник. Що мене приємно здивувало, то це його ефективність - незалежно від температури навколишнього середовища, він завжди підтримує необхідний режим охолодження. До того ж, він має різні режими роботи та зручний цифровий дисплей для налаштування температури. Його легко розмістити в багажнику або салоні автомобіля, і він працює від прикурювача, що робить його ідеальним для дорожніх поїздок та подорожей. Якщо ви шукаєте хороший автохолодильник, то я напевно рекомендую звернути увагу на інтернет-магазин Lodka5 і вибрати модель від даного виробника. Я впевнений, що ви залишитеся задоволені його продуктивністю та надійністю.
Наверх

Быстрый ответ:

 

  Начать новую тему

Перейти:     Наверх

Транслировать сообщения этой темы: rss 0.92 Транслировать сообщения этой темы: rss 2.0 Транслировать сообщения этой темы: RDF
Powered by e107 Forum System

       
 
Наверх
Ссылки Карта сайта RSS Новости