/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo

Форуми

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форуми :: Главный авто-форум :: Объявления - куплю, продам, предлагаю...

<< Попередня тема | Наступна тема >>
Автотовары и другая электроника по очень низким ценам
Почати нову тему
Модератори: Igor`, Doc.
Автор Додав
MOB-SHOP
2016-12-17 18:48 Перегляд для друку Цитата
Гість
Компания MOB-SHOP приглашает посетить свой интернет магазин цены вас приятно удивят.
У нас огромный выбор: смартфонов и телефонов (как оригинальных так и копий), планшетов, автомагнитол, регистраторов, навигаторов, внешних аккумуляторов и прочей электроники. Постоянно действует система скидок, так же мы часто проводим акции. Товары поставляются непосредственно от производителя, благодаря этому наши цены вам понравятся. Отправляем наложенным платежом без всяких предоплат.
Покупая в интернете выбирайте MOB-SHOP.
Нагору
Гость
2016-12-17 18:54 Цитата
Гість
Наши контакты:
Киевстар - +380976377926
Лайф - +380632540524
Почта -
Нагору
fominmen25
2024-05-10 13:01 Цитата
ID користувача #11628
Зареєстрований: 2024-04-28 15:49
Компанія SAT надає широкий спектр логістичних послуг, включаючи організацію та здійснення транспортування вантажів з Житомира https://www.sat.ua/tariffs/zhytomyr-zhytomyrska-oblast/ по всій країні. Наша мета - не лише задовольнити потреби клієнтів у транспортуванні, але й забезпечити комплексний підхід до логістики.

[ Редагування 2024-05-14 14:09 ]
Нагору
Сайт
MysticMeadow
2024-05-24 13:26 Цитата
ID користувача #11641
Зареєстрований: 2024-05-21 10:09
Досить часто купую в інтернеті автотовари, але дуже ретельно відбираю джерела, тому що мені важлива якість і надійність. Якщо говорити про автохімію, то тут поза сумнівом номер один це магазин «Китаєць», з яким у мене тільки позитивні враження. Кому потрібна автохімія або ж мідна змазка, то рекомендую звертатися. Навіть якщо немає досвіду, то грамотно проконсультують і доставлять товар в оперативному порядку. До речі, ціни чудові, як власне й асортимент.
Нагору
LussyLu
2025-06-16 13:32 Цитата
ID користувача #11635
Зареєстрований: 2024-05-13 13:09
Если вам требуется заказать себе автотовары , то от себя рекомендую вам проверенный магазин MirBestBuy. Я там неоднократно все себе заказывала .Я очень довольна покупками в этом интернет-магазине. Удобный сайт, большой выбор товаров, всё пришло быстро и в отличном состоянии. И никаких проблем с товаров, качество супер.
Нагору

Швидка відповідь:

Почати нову тему

Перейти:     Нагору

Транслювати повідомлення цієї теми: rss 0.92 Транслювати повідомлення цієї теми: rss 2.0 Транслювати повідомлення цієї теми: RDF