/e107_plugins/gallery2/gallery2.php?g2_itemId=15819 Glory to Ukraine!

honda subaru toyota mazda nissan mitsubishi infiniti lexus acura scion isuzu suzuki chevrolet hyundai daewoo kia ssangyong chery vw bmw mersedes peugeot samsung renault volvo


Autodoctor Forum

AUTODOCTOR.OD.UA :: Форумы :: Главный авто-форум :: Всякая всячина. :: Ответ на: Новини
Ваше Имя:
Ответить:


Перейти:

Первое сообщение
Гость
Добавлено: 2023-05-06 03:35
де можна почитати новини?
Последние сообщений
Гость
Добавлено: 2024-02-27 10:39
Привітання! Запрошуємо вас переглянути інформацію про SEOBanda на сайті
Гость
Добавлено: 2024-02-26 11:33
Дізнайся більше про створення мобільного дизайну від фахівців пошукового маркетингу!
HaryyMaguaya
Добавлено: 2023-11-27 17:52
З приводу новин, то я можу порекомендувати один з найкращих новинних порталів України, котрий вже багато років працює на теренах нашої країни. Я сам ним користуюся вже мінімум два роки і можу сміливо його рекомендувати. З останніх новин, що я читав, то це були новини про енергетику https://glavcom.ua/new_energy/news/ , доволі своєчасно з урахуванням того, що на нас може чекати цієї зими. Звичайно там є різноманітні тематики, що мене радує, так це те, що всі новини знаходяться в одному місці, і тобі не потрібно обирати декілька сайтів. Тому якщо ви досі в пошуку надійного сайту, то це саме те, що ви шукали.
Алан
Добавлено: 2023-11-16 14:15
Гость написал(а) ...

Хто знає, де можна почитати новини про те, як поміняти старі права водія на нові?


Ось тут можна почитати про обмін старих прав на нові https://autoshkola.od.ua/uk/yak-zminyty-prava-staroho-zrazka-na-novi-vukrayini/ Процедура в Україні описується докладно, так що вам знадобиться інформація. До речі, там знайдете багато корисних новин. Для мене даний сайт як детальний посібник, який буде корисним кожному автомобілісту.
Гость
Добавлено: 2023-11-16 14:11
Хто знає, де можна почитати новини про те, як поміняти старі права водія на нові?
Гость
Добавлено: 2023-10-02 23:53
Друзі, нещодавно я звернула увагу на канадський долар https://znaki.fm/uk/currencies/the-canadian-dollar/ і дізналась декілька цікавих фактів про цю валюту. Наприклад, ви знали, що символ канадського долара — "$", але іноді його позначають як "CAD", щоб відрізнити від інших валют? Я б теж не дізналася б про це, якби не інформаційний портал ZNAKI FM, де завжди можна знайти актуальну та цікаву інформацію. Саме там я дізналась, що канадський долар - одна з найбільш стабільних валют у світі! Рекомендую всім, хто цікавиться економікою, звертатися до цього ресурсу.

Гость
Добавлено: 2023-10-02 22:04
Мені теж цікаво
Гость
Добавлено: 2023-09-10 12:53
У світі маркетингу і бізнесу важко уявити успішну компанію без активного присутності у соціальних мережах. Тому я досить часто читаю новини на сайті MMR, де є новини з тегом флешмоб https://mmr.ua/tags/fle які дають розуміння, як крупні компанії ведуть себе в цьому цифровому просторі. Я вивчаю їхні стратегії, спостерігаю за взаємодією з клієнтами та реагуванням на виклики. Це допомагає мені розвивати власні підходи до соціального маркетингу.
Гость
Добавлено: 2023-08-03 18:02
Я завжди слідкую за новинами на DELO.ua. Інформаційний простір швидко змінюється, і наше життя може від цього залежати. Ось чому важливо бути в курсі подій, щоб приймати обґрунтовані рішення. Тут новини Тернополя https://delo.ua/tags/ternopol/ і звичайно інших міст нашої країни. Впевнений, що ви тут легко знайдете інфо для себе, бути у курсі того, що відбувається дуже важливо.

       
 
Наверх
Ссылки Карта сайта RSS Новости